Rabobank Clubkas Campagne

Ook onze vereniging CMV “Nil Sine Labore” uit Boerakker mag meedoen aan deze Clubkas Campagne. Op deze manier hopen wij geld in te zamelen voor de aanschaf van nieuwe muziekinstrumenten omdat ons instrumentarium te klein wordt door aanwas van enthousiaste jeugd. Voor een goed klank zijn kostbare instrumenten nodig. Ook voor onze jeugd is het van belang dat ze op een goed instrument kunnen leren spelen.
Wij als muzikanten genieten erg van het maken van muziek voor ons eigen plezier maar ook voor u als onze luisteraars tijdens onze diverse optredens gedurende het jaar. Op het moment zijn wij druk aan het oefenen om onze behaalde kampioenstitel op het ONFK in 2018 te behouden. Op 16 november 2019 hopen wij ons jaarlijkse najaarsconcert te geven.
Alleen de leden van Rabobank Noordenveld West Groningen kunnen stemmen. Deze leden ontvangen begin februari 2019 per post een unieke stemcode. Tussen 9 en 28 februari 2019 kunnen zij hun stem uitbrengen op de deelnemende verenigingen. Wij hopen natuurlijk dat er gestemd gaat worden op ons! Want hoe meer stemmen, hoe groter het bedrag wat in onze clubkas kan worden gestort. Laat uw stem niet verloren gaan en stem CMV Nil Sine Labore Boerakker! Alvast onze hartelijke dank! (PS: u kunt maximaal 2 stemmen uitbrengen op de vereniging van uw keuze)

Reacties zijn gesloten.