De muziek draaide door

– uit de pers –

Waarom elders halen wat je eigen dorp te bieden heeft? Dat was het gevoel tijdens het concert “De muziek draait door”, georganiseerd door CMV “Nil Sine Labore” op vrijdag 2 november.

[portfolio_slideshow id=257 align=center slideheight=220 size=medium autoplay=true loop=true navpos=disabled pagerpos=disabled include="276,279,302,305"]

Het publiek stroomde toe, zelfs een rij  bij de entree. Allemaal artiesten uit Boerakker. Zanger Bert Postma had de sfeer er direct goed in, de aanwezige jongeren op het balkon zongen uit volle borst het nummer “Ik neem je mee” van Gers Pardoel mee. Na het concert vertelde Bert dat dit voor hem een echt kippenvelmoment was. De optredens van de jeugdleden waren geweldig, een solo spelen voor een volle kerk, petje af. En “Mouthpiece Mania” had best tweemaal mogen klinken. Nil Sine Labore wist het publiek te boeien met een gevarieerd programma, traditioneel met een mars maar op deze avond vooral door bekende melodieën. Als afsluiting werd er tijdens het nummer “Aan de Amsterdamse grachten” zelfs door het publiek ingehaakt, een soort van Andre Rieu moment. Een ieder was er over eens dat een toegift niet had misstaan. De muziek had best even door mogen draaien.

klik hier voor alle foto's

Reacties zijn gesloten.